Pridruži se RURITAGE Foto-natečaju!

15.07.2020 – Želiš s svetom deliti kaj dela območje Karavanke/Karawanken UNESCO Globalnega Geoparka tako posebno?

Potem sodeluj v RURITAGE Foto-natečaju (https://www.ruritage.eu/collaborate-with-us/ruritage-photo-contest/). ki je edinstvena priložnost, da poudarimo potencial naše naravne in kulturne dediščine!

Foto-natečaj je organiziran v okviru projekta RURITAGE (https://www.ruritage.eu/), to je evropski raziskovalni projekt, katerega osnovni namen je trajnostni razvoj podeželskih območij s pomočjo njihove izjemne naravne in kulturne dediščine. 19 podeželskih območij, vključno s čezmejnim Karavanke/Karawanken UNESCO Globalnim Geoparkom je del projekta že od samega začetka (https://www.ruritage.eu/role-models/, https://www.ruritage.eu/replicator/), medtem ko seje 17 podeželskih območij projektu pridružilo kasneje. Vsa podeželska območja v projektu sedaj vabimo, da se pridružijo RURITAGE Foto-natečaju.

RURITAGE Foto-natečaj se odvija med 1. junijem in 31. oktobrom 2020 in je namenjen tako posameznikom kot organizacijam. Sodelovati je mogoče s predložitvijo fotografij podeželskega območja, ki je del projekta RURITAGE. Fotografije naj odražajo edinstvenost podeželskega območja, njihovo naravno in kulturno dediščino. Udeleženci v RURITAGE Foto-natečaju so vabljeni tudi, da s fotografijami predstavijo svoje ukrepe/ideje, kako oživiti podeželje in sicer v okviru 6 področij prepoznanih v projektu, to so: romanje, pridelava lokalne hrane, migracije, umetnost in festivali, odpornost ter celostno upravljanje krajine

Download
    
    

© 2012-2021 geopark-karawanken.at - Find us on