Vabilo k sodelovanju v okviru skupine deležnikov in na prvo delavnico „Vodni viri in tveganja na območju Karavanke UNESCO Globalnega Geoparka“ v okviru INTERREG SI-AT projekta KaraWAT

07.05.2021 – Vabilo k sodelovanju v okviru skupine deležnikov in na prvo delavnico „Vodni viri in tveganja na območju Karavanke UNESCO Globalnega Geoparka“ v okviru INTERREG SI-AT projekta KaraWAT

Spoštovane gospe in gospodje,

Od januarja 2021 Geološki inštitut Slovenije (GeoZS), EZTS Geopark Karawanken z.o.o. in Unesco sedež za trajnostno upravljanje zaščitenih območij na Koroški univerzi aplikativnih znanosti sodelujejo v sofinanciranem projektu INTERREG V-A SI-AT z akronimom “KaraWAT”.

Cilj projekta je razviti bilateralno strategijo trajnostnega upravljanja vodnih virov v čezmejnem Karavanke UNESCO Globalnem Geoparku.

Za projekt KaraWAT sta osrednja metodološka pristopa interdisciplinarna izmenjava in sodelovanje s predstavniki iz prakse. Iz tega razloga za naš projekt iščemo zainteresirane deležnike, ki bi prispevali dragocene prispevke iz poklicne prakse in bi vas radi povabili, da se nam pridružite pri našem pristopu.

Nadaljnje informacije o poteku delavnice vam posredujemo v kratkem po elektronski pošti.

Zelo bi nas veselilo, če bi vi ali predstavnik vaše organizacije želeli postati del naše skupine deležnikov in bi se v sredo dne 12. maja 2021, od 9:30 do 12:00 ure, udeležili naše prve nacionalne delavnice skupaj z ostalimi deležniki.

Z veseljem smo vam tudi na razpolago, da se po telefonu in elektronski pošti pogovorimo o podrobnih zahtevah in funkcijah skupine.

Za prijavo na našo prvo delavnico vas prosimo, da izpolnite obrazec v spodnji povezavi.

Povezavo do prijave najdete tukaj: https://forms.office.com/r/qKzvyMbwUb

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo za vašo podporo v okviru projekta!

S spoštovanjem in lepo pozdravljeni,

Mag. Gerald Hartmann, direktor
EZTS Geopark Karavanke z.o.o.
V imenu KaraWAT projektne ekipe
    
    

© 2012-2021 geopark-karawanken.at - Find us on